Завантаження ...
banner
banner

Вдова Леоніда Москотіна: "Мій чоловік загинув за Україну. А що Україна дала йому?"

Ніжинець Леонід Москотін загинув поблизу Донецького летовища ще в липні, але його родина й досі не може отримати документів, які б дозволили оформити статус сім’ї загиблого в АТО і, відповідно, пенсії.


Військовослужбовець ніжинець Леонід Москотін загинув поблизу Донецького летовища ще в липні, але його родина й досі не може отримати документів, які б дозволили оформити статус сім’ї загиблого в АТО і, відповідно, пенсії.

 За словами дружини загиблого Ольги Володимирівни, командування 93-ї ОМБ «Карпатська Січ», у складі якої воював чоловік, не надає необхідних документів.
 
– Це просто знущання якесь!, - крізь сльози розповідає жінка. На безкінечні запити, що надсилались з Ніжинського військкомату, від командування «Карпатської Січі» отримувала відповідь про те, що документи вже надіслали. Насправді ж ні я, ні працівники військкомату та воєнком цих паперів ніколи і в очі не бачили. Це просто цинічна брехня! У відділенні «Нової Пошти» я взяла довідку про те, що жодних посилок не отримувала, адже командування 93-ї бригади усіх переконує, що надсилали документи «Новою Поштою».

До того ж, місцеві «свободівці» - так би мовити, «друзі» мого чоловіка, у вічі заявили мені, що я отримала документи і сама ж їх загубила. Мій чоловік добровільно пішов захищати Україну. Він був патріотом, вірив у те, що зможе змінити нашу державу на краще. Чому ж тоді таке ставлення до його сім’ї, яка, втративши найдорожче, змушена з простягнутою рукою ходити під вікнами командування, аби відстояти свої законні права? Ніхто не зважає на наші сльози, всюди лише цинічна байдужість та жорстокий розрахунок. Але я у відстоюванні своїх прав буду йти до кінця, адже мій чоловік ніколи не здавався,  - поділилась вдова.

По темі: Загиблому в зоні АТО Леоніду Москотіну встановили меморіальну дошку
 
Нагадаємо, що Ленід Москотін загинув 11 липня цього року поблизу Донецького аеропорту, отримавши в результаті розриву ворожої гранати тяжкі поранення.

Svoboda.fm
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: