Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні у Чернігові будуть судити Корбана

Відео.
Судове засідання над лідером політичної партії «УКРОП» Геннадієм Корбаном у Чернігові перенесено на 16:00 2 листопада. Наразі в приміщенні Новозаводського районного в м. Чернігові суду зібрався натовп – близько сотні активістів, журналістів


Судове засідання над лідером політичної партії «УКРОП» Геннадієм Корбаном у Чернігові перенесено на 16:00 2 листопада. Про це повідомляє Високий Вал.

Наразі в приміщенні Новозаводського районного в м. Чернігові суду зібрався натовп – близько сотні активістів, журналістів. Сьогодні вдень до Чернігова приїхав кортеж СБУ, але чи знаходився там Геннадій Корбан не відомо.

Зазначимо, ГПУ оголосила Корбану підозру за ст. 255 КК - створення злочинного угруповання, а також його підозрюють у привласненні грошових коштів у особливо великих розмірах, викраденні людей (громадських діячів) та угоні автомобільного транспорту. 
 
Вранці 31 жовтня в Дніпропетровську СБУ затримала Корбана.
 
Прес-служба обласної організації партії "УКРОП" заявила про обшуки у батьків Корбана, а також керівників Фонду оборони країни Павла Хазана і Наталії Хазан. Крім того, обшуки проводяться у громадській приймальні народного депутата, члена політради "УКРОП" Бориса Філатова.
 
За словами Філатова, у затриманні Корбана брали участь вісім бійців спецпідрозділу "Альфа". Під час затримання вони не надали жодних документів і не пояснили, на якій підставі здійснюють затримання політика і бізнесмена.
 
У головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури України в Києві Корбану стало погано. Адвокат заявив, що у затриманого лікарі діагностували передінфарктний стан. Пізніше стало відомо, що Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: