Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбувся обласний турнір з баскетболу серед аматорських команд

31 жовтня у Ніжині було проведено відкритий обласний турнір з баскетболу серед аматорських команд. Захід було організовано Чернігівською обласною федерацією баскетболу та Чернігівським обласним


31 жовтня у Ніжині було проведено відкритий обласний турнір з баскетболу серед аматорських команд. Захід було організовано Чернігівською обласною федерацією баскетболу та Чернігівським обласним та Ніжинським міським центрами фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

У турнірі взяли участь чотири команди з двох областей України. Вони зіграли по колу кожна з кожною по одному разу. І якщо ім`я переможця у підсумку не викликало сумнівів - чернігівські "Варяги" перемогли у всіх своїх трьох матчах, то володарів інших місць довелося визначати, перерахувавши всі їхні набрані очки у зустрічах між собою. Адже команди "Ніжин", "Октябрьский Молот" (Чернігів) та "К-228" (Конотоп) мали однакову кількість перемог та поразок. 

 
Турнірна таблиця має такий підсумковий вигляд: 
1 місце - Варяги - 3 гри, 3 перемоги - 0 поразок 
2. Ніжин - 3, 1-2 
3. Октябрьский Молот - 3, 1-2 
4. К-228 - 3, 1-2 

Результати ігор: 
Варяги - К-228 73:60, Октябрьский Молот - Ніжин 55:53, Варяги - Ніжин 56:44, Октярбрьский Молот - К-228 44:56, Варяги - Октябрьский Молот 60:45, Ніжин - К-228 60:36. 
Кращим гравцем турніру було визнано лідера конотопськоїх команди "К-228" Олександра Ковальчука, який набирав в середньому за гру майже по 20 очок. 

noc-cn.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі