Завантаження ...
banner
banner

Аматорський ляльковий театр показав учням Казку про Україну

Діти молодших класів ЗОШ №2 змогли переглянути Казку про Україну – лялькову виставу про Котигорошка та його сестричку Україну, які рятуються від злісних намірів підступної Баби Яги та хитрого Чортика.

22 жовтня у ЗОШ № 2 з виставою побував аматорський ляльковий театр. Діти молодших класів змогли переглянути Казку про Україну – лялькову виставу про Котигорошка та його сестричку Україну, які порятовуються від злісних намірів підступної Баби Яги та хитрого Чортика. Вистава викликала непідробний дитячий захват, який став головною винагородою для колективу аматорів.

По темі: Для поїздки у зону АТО отцю Сергію потрібно пальне

Утворився театр напереодні Покровського ярмарку за ініціативи Людмили Морозової та підтримки ГО „Самопоміч”. Саме завдяки завзяттю та таланту керівника до мінітрупи акторів потрапили студентка Рима Штахура, викладач історії НДУ ім. М.Гоголя Геннадій Дудченко та священник Всіхсвятської церкви отець Сергій. Схоже гратись з ляльками всім сподобалось, тому після премєри на ярмарку було вирішено зробити ще кілька вистав у ніжинських школах. Вистава у 2-ій школі була також благодійна. Зібрані після неї кошти від маленьких глядачів разом із грошима, що збирались батьківським комітетом (1223 грн.) були передані родині тяжкохворого учня школи.

Наступну виставу ляльковий театр планує показати вихованцям дитячого будинку.






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: