Завантаження ...
banner
banner

Делегація з Ніжина відвідала Німеччину

Делегація з Ніжина відвідала Німеччину фото
Німецький Вольфсбург та наш Ніжин можуть стати містами-побратимами 

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє Ніжинська міська рада

Завершився перший день робочого візиту ніжинської делегації на запрошення мера Dennis Weilmann до німецького міста Вольфсбург. Проживання та харчування - все це коштом приймаючої сторони. А дорогу оплатила організація SKEW («Міста в Єдиному Світі»), яка системно консультує і супроводжує українські громади в розбудові співробітництва з німецькими громадами-партнерами.

Сьогодні плідно поспілкувалися з мером, керівництвом міста та представниками української спільноти, обговорили спільні нагальні та довготермінові проєкти і запросили в гості до Ніжина.
Вольфсбург один з індустріальних центрів машинобудування. В місті знаходиться штаб-квартира та основні заводи корпорації VAG (більш відома широкому загалу як концерн Фольксваген).
Копітка робота над налагодженням співробітництва тривала останні пів року. Як результат - сьогодні ми досягли домовленостей про співпрацю в різних сферах та маємо гарний старт кооперації 
Під час зустрічі подякували Уряду й народу ФРН за підтримку України у боротьбі з російським агресором.
 Щира вдячність мужнім воїнам ЗСУ за можливість працювати й представляти Україну на міжнародній арені!
Слова щирої вдячності міській раді Вольфсбурга за запрошення та теплий прийом, SKEW за фінансову підтримку поїздки, а також нашим землячкам Юлії Тон, Анні Селезньовій і Тетяні Овсієнко - за організаційний супровід та небайдужість до розбудови німецько-українських відносин.



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: