Завантаження ...
banner
banner

Мешканець Батурина наловив риби на кругленьку суму: скільки заплатить браконьоєр

Мешканець Батурина наловив риби на кругленьку суму: скільки заплатить браконьоєр фото

Сьогодні, 17 вересня, Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду з представниками Бахмацького районного відділу поліції та водної поліції на водоймах Ніжинського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Осіч Батуринської громади виявлено мешканця м. Батурин, який ловив рибу за допомогою 12 од. заборонених знарядь лову: 9 од. сіток простих та 3 од.сіток поріжних. В протизаконний спосіб порушник добув 144 екз. риби, загальною вагою 30 кг.: карась сріблястий – 67 екз., плітка – 47 екз., лин – 21 екз., щука – 8 екз. та білизна – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 242 386 грн.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Бахмацького ВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Бахмацького районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову, весла та човен вилучено.
 

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: