Завантаження ...
banner
banner

Затверджено перелік кандидатів на посаду керівника Ніжинської прокуратури

Київська комісія з проведення відкритого конкурсу на заміщення кандидатів на посади у місцевих прокуратурах назвала імена претендентів на посади в Ніжинські прокуратурі.

Ніжинська прокуратура, прокуратура ніжин, кандидати на посаду прокурора


Київська комісія з проведення відкритого конкурсу на заміщення кандидатів на посади у місцевих прокуратурах назвала імена претендентів на посади в Ніжинські прокуратурі. 

За час проведення конкурсу 15 кандидатів пройшли тестування на знання законодавчої бази та співбесіду з конкурсною комісією. Також кожна кандидатура була окремо обговорена членами комісії. 
 
За результатами 4 етапів конкурсу був затверджений наступний перелік кандидатів для подання Генеральному прокурору України для призначення керівником Ніжинської прокуратури:
  • Лабадін Ігор Олексійович
  • Рибак Сергій Сергійович
  • Середа Дмитро Анатолійович
Нагадаємо, із набуттям чинності новим Законом України «Про прокуратуру» разом із прийнятими нещодавно поправками до нього розпочато процес реформування органів прокуратури України, основою якого має стати якісне оновлення її керівного складу.

За словами за ступника генпрокурора Давид Сакварелідзе, орієнтовно з середини грудня, після завершення конкурсу серед кандидатів на посади керівників місцевих прокуратур та їхніх заступників, місцеві прокуратури почнуть працювати в новому складі.
 
У результаті реформи з 639 районних, міських та міжрайонних прокуратур буде сформовано 178 місцевих прокуратур, число співробітників яких зменшиться з 7 тис 980 осіб майже до 5 тисяч.
 
Штатну чисельність органів прокуратури скорочено на більш ніж 3 тисячі одиниць.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: