Завантаження ...
banner
banner

Грамотами Верховної Ради України відзначено роботу викладачів Ніжинського державного університету

Фото.
Вчора, 5 листопада, голова обласної ради Микола Звєрєв відвідав Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя, де за дорученням Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана вручив кращим викладачам цього ВУЗу державні нагороди.


Вчора, 5 листопада, голова обласної ради Микола Звєрєв відвідав Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя, де за дорученням Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана вручив кращим викладачам цього ВУЗу державні нагороди. Про це повідомляється на сайті Чернігівської обласної ради.

За вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави та з нагоди 210-ї річниці з часу заснування університету Микола Звєрєв вручив Грамоти Верховної Ради України та нагрудні знаки кандидату педагогічних наук, доценту, декану філологічного факультету, депутату обласної ради VI скликання Олександру Забарному та кандидату історичних наук, доценту, колишньому декану історико-юридичного факультету Ларисі Мицик.
 
Голова обласної ради подякував викладачам за плідну роботу та побажав подальших досягнень на освітянській ниві.
 
Також Микола Звєрєв привітав студентів, які цього року вступили до цього вищого навчального закладу. 

Лариса Мицик НДУ

Олександр Забарний НДУ

Фото Ярослав Зінченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: