Завантаження ...
banner
banner

Засідання виконкому: що на порядку денному цього разу?

Засідання виконкому: що на порядку денному цього разу? фото
27 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради, на порядок денний якого було винесено 13 питань.
  1. Члени виконкому погодили надання одноразової матеріальної допомоги 32 особам на загальну суму 45 тис грн та надання 3 особам матеріальної допомоги на часткову оплату вартості зруйнованого житла сім’ям, у яких у результаті воєнних дій на території Ніжинської територіальної громади повністю зруйновані житлові будинки на загальну суму 24 тис грн.
  2. Крім того, присутні одноголосно погодили рішення щодо нагородження з нагоди Дня працівників освіти.
  3. Розглянувши заяви, надали дозвіл на розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині та на переведення житлових приміщень в нежитлові і їх реконструкцію.
  4. Погоджено низку рішень, які стосуються оренди комунального майна.
  5. Рішенням виконавчого комітету встановлено статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Сьогодні такий статус отримали ще 76 дітей нашої громади.
  6. Прийнято рішення про тимчасове обмеження руху транспортних засобів по вулиці Віри Смолянчук на ділянці від вулиці Полковника Розумовського до вулиці Бобрицька на час проведення робіт із капітального ремонту дороги.
  7. Погоджено тарифи на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві «Ніжинський міський пологовий будинок» за зверненнями громадян без направлення лікаря: діагностичні послуги (ультразвукової діагностики), з консультативних прийомів лікарів-спеціалістів, операція штучного переривання вагітності в амбулаторних умовах та у стаціонарі та встановлено тарифи на перебування громадян за їх бажанням у медичних закладах з поліпшеним сервісним обслуговуванням (палати підвищеного комфорту). Також введені нові категорії платних послуг: консультації лікаря-неонатолога та консультації акушерки «Школа відповідального батьківства», а також збільшена на 1-ну кількість платних палат у відділені патології вагітності.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.







Працюємо далі!


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: