Завантаження ...
banner
banner

Оренда квартир у Ніжині: найдешевший та найдорожчий варіанти

Оренда квартир у Ніжині: найдешевший та найдорожчий варіанти фото
Попит на житло завжди є актуальним, а особливо зараз, коли люди із зони активних бойових дій шукають прихисток у більш-менш спокійних регіонах країни. 

Журналісти MYNIZHYN дослідили, скільки коштуватиме найдешевша та найдорожча оренда квартири у Ніжині подобово та щомісячно.

Для дослідження ми обрали один з найпопулярніших сайтів, де з'являються оголошення зі здачею квартир в оренду. При аналізі враховувалися лише активні оголшення (ті, строк публікацї яких не перевищує три доби).


Найдешевша оренда квартири (подобово)




Найдешевшою квартирою для подобової оренди з тих, які наразі можливо знайти на ніжинських дошках оголошень, виявилася однокімнатна квартира в районі Ніжинської гімназії №16. За 300 гривень ви зможете, судячи з опису і фото, переночувати у невеликій, але облаштованій квартирі з санвузлом. Кухні тут немає, зате є тенісний стіл для поціновувачів спортивної активності. На можливу іншу активність натякає і примітка «можлива здача погодинно».
 

Найдорожча оренда квартири (подобово)



Найдорожча квартира подобово зможе вас порадувати гарним ремонтом, кількістю кімнат, а саме три, наявнісю гарячої води та усіх необхідних для проживання речей. Однією з найбільших переваг є розташування - центр міста. Господарі цінують свою квартиру, а тому не здають для гучних вечірок.

Найдешевша оренда квартири (щомісячна)



Найдешевша квартира, яку ви можете винайняти на місяць, не зможе вас порадувати розташуванням, бо вона - на околиці міста, проте ціна досить приваблива - всього 2500 грн/місяць. Наявні необхідні для проживання меблі, дві кімнати загальною площею 45 кв. м., а значить є де розвернутись.
 

Найдорожча оренда квартири (щомісячна)





10000 гривень за квартиру на місяць у Ніжині звучить як щось нереальне. За ці шалені кошти ви отримаєте двокімнатну квартиру з досить просторою кухнею, індивідуальним опаленням та євроремонтом. На доданок велика кількість побутових приборів. Розташування гарне, майже центр міста.

Маємо наступні результати:

- оренда подобово від 300 грн до 700 грн;
- оренда щомісяна від 2500 грн до 10000 грн.

Ви можете обрати будь-який варіант і домовитись з ціною особисто. Варто зазначити, що з тваринками буде трошки складніше знайти квартиру. Зазвичай в оголешеннях пишуть, чи можна взяти домашнього улюбленця.

Як правило, найдешевші варіанти знаходяться подалі від центра. 

Ціни на квартири зі щомісячною оплатою вказані без урахування комунальних послуг.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: