Завантаження ...
banner
banner

Ось-ось старт опалювального періоду: яка ситуація в Ніжині?



«На сьогодні одне з головних питань – це старт опалювального періоду в умовах воєнного стану. Це те, над чим працює місцева влада та всі служби», – розпочав міський голова Олександр Кодола щотижневу оперативну народу.

Ураховуючи тогорічний досвід, наразі на засіданнях міської комісії з питань ТЕБ та НС ухвалюються важливі рішення. Зокрема, ухвалили рішення щодо алгоритму дій у разі так званих "позаштатних ситуацій" з метою оперативного їх вирішення.
Міський голова подякував комунальникам, тепловикам, газівникам за те, що жителі Ніжина практично не відчули, як жити в холодну пору року без тепла. Росія знову намагатиметься послабити нас економічно і психологічно. Невдовзі розпочнеться новий опалювальний період, і про різні сценарії розгортання подій варто подбати заздалегідь.

Ніжинська міська влада працює над забезпеченням резервного палива для альтернативних джерел живлення, облаштуванням 16-ти Пунктів незламності на базі комунальних закладів, а також готує 12 резервних Пунктів, які будуть розгорнуті у разі потреби.
Окремо перед комунальниками стоїть завдання щодо підготовки об'єктів критичної інфраструктури до холодів. Готуємо резерв матеріалів, які потрібні для проходження опалювального сезону за будь-яких умов.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко поінформував, що 14 котелень, 7 теплових пунктів, теплові мережі ТОВ «НіжинТеплоМережі» підготовлені до опалювального періоду. Також підготовлені житловий фонд громади, паспорти та акти готовності.

Перед початком опалювального сезону працівники ТОВ «НіжинТеплоМережі» провели низку технічних робіт: здійснили планово-попереджувальні ремонти теплоенергетичного обладнання, провели гідростатичне випробування мереж, ремонт внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії та гарячої води тощо.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: