Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відкрили довгоочікувану боксерську залу (Фото)

У Ніжині відкрили довгоочікувану боксерську залу (Фото) фото
10 жовтня у Ніжині відбулася довгоочікувана для боксерської спільноти подія – відкриття боксерської зали.

Ремонт цієї зали у спорткомплексі по вул. Прилуцькій був запланований ще два роки тому, до початку повномасштабного вторгнення. А кошти було виділено з міського бюджету. За них був зроблений ремонт «з нуля»: замінено дах будівлі, зроблено нову підлогу, проведені нові електромережі, встановлено вентиляцію, здійснені внутрішні та зовнішні роботи з утеплення та фарбування стін, установлені вікна та двері.

«Навіть у такий складний час ми будемо знаходити можливості розвивати бокс у Ніжині, адже наші вихованці показують високі результати на регіональних та всеукраїнських турнірах», – зазначив на відкритті Олександр Кодола. Сьогоднішня подія – це результат співпраці міської влади з містом-побратимом Іматра, яке раніше закупило обладнання для цієї зали: тренажери, боксерські груші, мішки, рукавички.

Юний боксер Богдан, вихованець Євгенія Саєнка, радо поділився емоціями: «Ми дуже чекали відкриття цієї зали. Новий ринг, боксерські рукавички та тренажери – такого обладнання у нас раніше не було». Тут створені всі умови для проведення тренувань та отримання найвищих результатів. Дякуємо нашим мужнім воїнам ЗСУ за те, що захищають нашу країну і тим самим дають можливість дітям займатися спортом.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: