Завантаження ...
banner
banner

Викрав авто з вокзалу: ніжинські поліцейські оперативно спіймали злодія

Викрав авто з вокзалу: ніжинські поліцейські оперативно спіймали злодія фото
Оперативники кримінальної поліції Ніжинського райвідділу впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів автівкою мешканця Ніжина.

Крадений легковик вилучено. Повідомлення про зникнення автомобіля ВАЗ-2106 до поліції надійшло 15 жовтня. За словами заявника, він залишив автівку біля залізничного вокзалу, а сам поїхав на роботу до столиці. Коли повернувся, то виявив зникнення авто. Співробітники відділу кримінальної поліції Ніжинського райуправління негайно розпочали проведення першочергових розшукових заходів. Вже за кілька годин поліцейські встановили ймовірний маршрут руху зловмисника.



Під час переслідування зловмисник не зупинявся на вимогу поліцейських та втікав польовими дорогами. У подальшому автомобіль наздогнали та зупинили поблизу лісосмуги, де злочинець намагався втекти в ліс, але був затриманий працівниками кримінальної поліції. При спілкуванні з поліцейськими він визнав свою провину та надав правдиві свідчення. Поліцейські викрадену автівку вилучили. Також з’ясувалось, що затриманий причетний до крадіжки майна з автомобіля "ЗАЗ", яка сталась цього ж дня в Ніжині.



Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчий Ніжинського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури готує повідомлення затриманому про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Зловмиснику загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Досудове розслідування триває.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: