Завантаження ...
banner
banner

Ніжинському районному відділу поліції представили нового керівника - підполковника Володимира Цвігуна

Ніжинському районному відділу поліції представили нового керівника - підполковника Володимира Цвігуна фото
Сьогодні, 23 жовтня, керівник Головного управління Національної поліції у Чернігівській області Іщенко Іван Володимирович представив особовому складу Ніжинського районного відділу поліції нового начальника поліції. Ним став підполковник поліції Цвігун Володимир Юрійович.

Керівник ГУНП окреслив напрями діяльності нового керівника: «Має досвід роботи на керівних посадах, зарекомендував себе умілим керівником, адміністратором і управлінцем. Працює у цій сфері з 2003 року. Завдання, яке я поставив перед ним, – упровадження інноваційних проєктів і технологій у реалії життя. У місті повинне бути створене таке безпекове середовище, у якому б кожен житель відчував упевненість, що поліція поруч і у разі потреби реагуватиме на проблеми дуже швидко і результативно. Мета діяльності керівника поліції Ніжина – контроль криміногенної ситуації, налагодження співпраці з місцевими громадами і створення максимально безпечних умов у складний воєнний час. Володимир Юрійович має досвід реалізації таких завдань, тож упевнений що ми спільно із місцевою владою отримаємо позитивні результати».


Міський голова Олександр Кодола привітав нового начальника поліції і зазначив: «Наше місто підтримує національну поліцію і допомагає їй. Із початку повномасштабного вторгнення ми купили і передали відділку поліції 2 автівки, а також забезпечували їх потреби у пально-мастильних матеріалах. Будемо підтримувати усі ініціативи нового керівника поліції щодо покращення ситуації у місті. Наголошу, що питання створення безпечного простору у Ніжині ми вирішуємо системно і послідовно. Зокрема, територія і приміщення вокзалу облаштовані сучасними камерами із системою розпізнавання облич і номерів. Також поступово розширюємо зону охоплення камерами спостереження по місту. Безпека громадян має бути у пріоритеті».




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: