Завантаження ...
banner
banner

Жорстоко убив голуба: підлітку з Чернігова світить реальний термін

Жорстоко убив голуба: підлітку з Чернігова світить реальний термін  фото

Усі ми добре пам'ятаємо моторошне відео, що наприкінці вересня сколихнуло соцмережі. На ньому малолітній чернігівець з особливою жорстокістю б'є об землю голуба. Бідолашний птах не витримав тортур і помер, а 15-річному хлопцеві, що жорстоко розправився з птахом, тепер світить реальний строк за гратами: від 3 до 5 років.

Поліція повідомляє, що причетність 15-річного місцевого мешканця до вбивства голуба доведено. Йому було повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

30 вересня під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому хлопець у компанії підлітків б’є птаха об землю та жорстоко поводиться з ним. Це призводить до смерті птаха.

Співробітники Чернігівського райуправління поліції негайно відреагували на побачене. Поліція одразу встановила причетного до злочину та всіх учасників інциденту.

Підлітку повідомили про підозру у жорстокому поводженні з твариною в присутності неповнолітніх (частина 2 статті 299 Кримінального Кодексу України). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Відповідальність за цей злочин настає з 14 років.

Наразі триває досудове розслідування.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: