Завантаження ...
banner
banner

Житель Чернігівщини за власний кошт привіз дрова для амбулаторії та будинку культури

Житель Чернігівщини за власний кошт привіз дрова для амбулаторії та будинку культури фото
Володимир МУРАШКО, підприємець з Куликівки, безкоштовно привіз до села Вершинова Муравійка на Куликівщині 18 складометрів дров для амбулаторії і будинку культури.

— Якось серед літа зустрілися з ним у Куликівці, поговорили, що треба дрова для фельдшерського пункту. Я й забула про цю розмову. Аж раптом учора мене кличуть зі старостату і кажуть, що Іванович дрова привіз. Які? Нічого ж не замовляла. А він молодець, виявляється, свою обіцянку виконав, — посміхається Людмила АНДРІЄНКО, староста Вершиново-Муравійського старостинського округу. — Тепер нашій медсестрі Ларисі Коваленко, яка їздить до нас з Виблів, і її пацієнтам буде тепло. А перед цим Володимир Іванович і в будинок культури завіз дев’ять складометрів. Пиляємо і рубаємо вже самі.
Мурашко укладає договори з сільрадами і випилює аварійні дерева в громаді. Рівненькі продає, нетоварного вигляду віддає безкоштовно.
Цього разу нам привіз вербу. Допомагає селу не вперше.
— На зиму вистачить?
— Якщо економно витрачати. Але й ми не гуляли у старостаті. Також заготовляли. Раніше для фельдшерського пункту брикети давали. Цього року поки тихо. Тож надіємося лише на себе.
— За доставку ви платите?
— Ні, привозить своїм «ГАЗоном».
Спилюванням аварійних дерев у селах Куликівської громади Володимир Мурашко займається з 2006 року.
— Кажуть, коли роздаєш, тоді більше отримуєш, — упевнений Володимир Іванович. — Як правило, пиляємо вербу. Допомагаю дровами безкоштовно тим, з ким раніше працював. Це села Вершинова Муравійка, Орлівка, Ковчин, Авдіївка, Вересоч. Куликівка. Військовим теж привозимо безкоштовно.

Ольга САМСОНЕНКО

Фото Людмили Андрієнко

Джерело: Вісник Ч



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: