Завантаження ...
banner
banner

Жителька Чернігівщини принижувала 3-річного сина і отримала за це адмінпротокол

Жителька Чернігівщини принижувала 3-річного сина і отримала за це адмінпротокол фото

Чернігівські поліцейські притягнули до відповідальності матір трирічного сина за невиконання батьківських обов'язків.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області у своєму Telegram-каналі.

За інформацією з власних джерел Суспільного, цією жінкою виявилась Анжеліка Гарбуза, яку раніше засудили за відео на Pornhub.

4 листопада в ході моніторингу соцмереж ювенальні поліцейські виявили відео, на якому жінка нецензурно висловлюється, кричить та принижує свого трирічного сина.

В ході перевірки поліцейські виявили факт неналежного виконання батьківських обов’язків та склали на жінку адміністративні матеріали за статтею 184 КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі 50-100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850-1700 гривень, — ред.).

Інформацію про інцидент поліція передала працівникам служби у справах дітей та співробітникам Чернігівського міського центру соціальних служб, які уповноважені надалі ухвалювати рішення щодо дитини.

У себе в сторісах на Instagram-сторінці Анжеліка повідомила, що справді поспілкувалася з поліцейськими та розповіла, чому накричала на дитину та вибачилась перед ним.

"У нас все добре, ми з сином скоро будемо лягати спати. Я поговорила з поліцією. Дуже дякую їм, що тут працюють дійсно розуміючі та добрі співробітники. Мене вислухали та дійшли висновку, що я вибачилась за свою поведінку. Я просто зірвалася. Що посієш, те й пожнеш, як то кажуть. Мене принижують. Я намагаюсь бути доброю, я намагалась все робити нікого не ображаючи, а до мене ставились погано. Це потягнуло за собою нервовий зрив, і я зірвалась та накричала на сина", — каже Анжеліка.

Нагадаємо, що Анжеліка Гарбуза, засуджена за виготовлення та розповсюдження порнографічного відео на комерційних порталах. Жінка у 2022 році отримала умовний строк за виготовлення та розповсюдження фото та відео порнографічного змісту. Деснянський районний суд визнав жінку винною та присудив їй один рік обмеження волі.



Джерело: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: