Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині розпочав роботу дитсадок "Соколятко"

У Ніжині розпочав роботу дитсадок "Соколятко" фото
20 листопада. Начебто звичайний осінній день, а для нас - свято, адже сьогодні для маленьких відвідувачів гостинно відчинив двері дитячий садок "Соколятко".

Світлі, затишні, яскраві групові кімнати. Оновлені та пофарбовані у яскраві кольори дитячі майданчики - все це неабияк приваблює малят, в очах яких світяться вогники радості, щастя від зустрічі з друзями, бажання пізнавати нове. І в цьому хочемо висловити щиру подяку меру нашого міста Олександру Кодолі, начальнику Управління освіти Валентині Градобик та заступнику начальника Управління освіти Надії Пономаренко.

Ми хочемо подякувати спеціальному авіаційному загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС, тимчасово виконуючому обов'язки командира Миколі Бородавці та підполковнику Олександру Нішкуну, а також директору комунального підприємства "Північна" Дмитру Шаповалову.

Завдяки потужним зусиллям Управління освіти щодо підготовки закладу до відкриття було проведено безліч необхідних робіт, а саме: встановлено вхідні двері, на ігрових майданчиках з'явилися нові альтанки та пісочниці, придбана нова комп'ютерна техніка, виділені кошти на заміну всіх вікон садочка на енергозберігаючі.

Робота триває і надалі - складено план проведення поточних ремонтних робіт в закладі.

Щасливі діти, радісні та задоволені батьки, налаштований на кропітку роботу колектив. Садочок знову отримав можливість жити своїм казковим насиченим та неймовірно цікавим життям.

За інформацією дитсадочка "Соколятко"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: