Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина попрощалися з двома Воїнами — Сергієм Парубцем та Олександром Пономаренком

Чернігівщина попрощалися з двома Воїнами — Сергієм Парубцем та Олександром Пономаренком фото

На Чернігівщині 22 листопада попрощалися з двома військовослужбовцями — Сергієм Парубцем та Олександром Пономаренком. Вони загинули під час виконання бойових завдань на Донеччині.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Солдат Сергій Парубець народився 03 листопада 1991 року в місті Славутич Київської області. Освіту здобував у місцевій середній загальноосвітній школі №2. Після закінчення школи у 2009 році навчався у Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту ім. В. С. Кудряшова, де опанував цивільну спеціальність "електромонтер контактних мереж". Працював за фахом на станції Бобрик.

З часом разом з родиною переїхав до села Наумівка Ніжинського району. Деякий час працював на посаді охоронця човнової станції "Перемога" у Києві. Останнє місце роботи — ТОВ "БРОВАРСЬКИЙ АЛЮМІНІЄВИЙ ЗАВОД" (торгова марка BRAZ) на посаді штампувальника.


Солдат Сергій Парубець. ФОТО: Чернігівський обласний ТЦК та СП

У червні 2023 року Сергій за власним бажанням став до лав Захисників України. Пройшов підготовку в навчальному центрі, після чого долучився до складу одного з підрозділів військової частини А1302 на посаду радіотелефоніста стрілецької роти.

Загинув 14 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у селі Наумівка.

Солдат Олександр Пономаренко народився 20 квітня 2003 року в селі Велике Устя Сосницької громади. Закінчив місцевий професійний аграрний ліцей у 2021 році.

У вересні 2023 року долучився до лав Захисників України. Був у складі одного з підрозділів військової частини А0224 на посаді стрільця-снайпера.


Солдат Олександр Пономаренко. ФОТО: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Загинув 14 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового на кладовищі рідного села.


Джерело: Суспільне Чернігів


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: