Завантаження ...
banner
banner

Повідомили про замінування газової служби: у Прилуках поліцейські розшукали групу зловмисників

Повідомили про замінування газової служби: у Прилуках поліцейські розшукали групу зловмисників фото
Оперативники Прилуцького районного відділу поліції за лічені години встановили особи трьох місцевих мешканців, які здійснили завідомо неправдиве повідомлення про замінування критично важливого об'єкту у Прилуках. «Телефонного мінера» затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про замінування газорозподільчого підрозділу надійшла до Прилуцького районного відділу поліції 24 листопада близько 10:30. Поліцейські відразу прибули за викликом та організували евакуацію всього персоналу з адмінбудівлі.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Прилуччини встановили, що до фейкового «мінування» причетні троє місцевих мешканців, віком від 27 до 29 років. Двоє з них працюють на цьому ж підприємстві, і саме у них напередодні виникла невдоволеність керівництвом.

Слідчі під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідують кримінальне провадження за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.




Джерело: Поліція Чернігівської області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: