Завантаження ...
banner

У фіналі Кубку ніжинського району з футболу "Динамо" перемогло "Україну"

15 листопада на центральному стадіоні "Спартак" відбувся фінальний матч за Кубок Ніжинського району з футболу, в якому взяли участь минулорічний володар Кубку району ФК «Динамо » (м.Ніжин) та ФК«Україна» (с.Крути).


15 листопада на центральному стадіоні "Спартак"  відбувся фінальний матч за Кубок Ніжинського району з футболу, в якому взяли участь минулорічний володар Кубку району ФК «Динамо » (м.Ніжин) та ФК«Україна» (с.Крути). 

Після урочистого відкриття, перед початком матчу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок терористичних нападів, які сталися 13 листопада в Парижі.
 
Фінал відзначився зливою гострих моментів, боротьба точилася здебільшого в центрі поля, але стратегію, яку обрало «Динамо МВС» принесло свій результат,  1:4 за «Динамо».
 
Після гри, заступник голови районної державної адміністрації Оксана Мелашенко звернулася зі словами вдячності до організаторів спортивної роботи за підтримку не тільки своїх команд, а й футболу в районі в цілому, вручила Кубок і медалі переможцям та фіналістам змагань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: