Завантаження ...
banner
banner

На базі НДУ Гоголя відбувся Вікдритий кубок з волейболу: хто переміг

На базі НДУ Гоголя відбувся Вікдритий кубок з волейболу: хто переміг фото
10 грудня у спортивній залі НДУ відбувся вдруге відбувся Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу. Впевнені, що ця традиція продовжуватиметься й надалі, - пише Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.

Цього року на паркеті змагалися жіночі команди, а саме:
  • Збірна НДУ;
  • Збірна Агротехнічного коледжу;
  • КДЮСШ;
  • «Жоржини».
Усі команди представляли Ніжин і грали по коловій системі.

У результаті переможницями кубка стала збірна команда НДУ, срібло вибороли «Жоржини», а бронзовими призерами стала команда Агротехнічного коледжу.



Ректор університету Олександр Самойленко подякував командам за участь та підкреслив, що жіночий волейбол у Ніжині — це про традиції. І неабияк тішить те, що вони продовжуються. Голова профкому Сергій Іванюк своєю чергою анонсував можливість проведення чемпіонату Ніжина з волейболу. Він зазначив, що про це вже ведуться перемовини з відділом з питань фізичної культури та спорту Ніжина.

Наприкінці кубку відбулося нагородження переможців та призерів змагань. MVP турніру стала гравчиня збірної НДУ Маргарита Лук’яненко.

Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу відбувся за підтримки ректора НДУ Олександра Самойленка та профкому студентів.

Більше фото - ТУТ.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: