Завантаження ...
banner
banner

Наслідки ДТП на Чернігівщині: одна жінка досі в лікарні

Наслідки ДТП на Чернігівщині: одна жінка досі в лікарні фото
Нещодавно ми повідомляли про ДТП на Чернігівщині, у результаті якого госпіталізували вісьмох людей. Вісник Ч пише, що одна жінка, котра постраждала в наслідок аварії, станом на 11 грудня залишалася в лікарні.

Аварія трапилася 29 листопада о 8.10. Мікроавтобус «фольксваген» перевізника ФОП (фізичної особи-підприємця) Кравченка М.В. їхав із Сосниці на Чернігів. На трасі, де поворот на село Дягову на Менщині, маршрутка зіштовхнулася з автівкою «шкода».

Постраждалі отримали закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку. Шестеро опинилося в хірургії менської лікарні з рваними ранами, забоями, травмами рук, ніг, грудної клітки, черевної порожнини, обличчя. Двоє — в неврології.
У «шкоді» був працівник приватного акціонерного товариства «МЕНА ПАК».
— Транспортний засіб наш застрахований, — сказав Сергій АРТЕМОВ, генеральний директор підприємства «МЕНА ПАК». — І по «КАСКО» (програма страхування), й по обов’язковому страхуванню цивільно-правової відповідальності. ДТП трапилася в неробочий час.
Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують, повідомила Наталія Слабеняк, речниця обласної Нацполіції. Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).
— Чи отримають пасажири страхові виплати? — звернулася до перевізника «ФОП Кравченко М.В».
— Звичайно, отримають, — відповів Володимир Кравченко, сосничанин, батько підприємця Миколи Кравченка (за словами батька, він служить в армії). — Які суми, вирішить суд. Він також визначить, хто винний в ДТП.


Фото з інтернету


Тамара КРАВЧЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: