Завантаження ...
banner
banner

Вихованки Ніжинської КДЮСШ посіли призові місця в конкурсі "Brilliant open cup 2023"

Вихованки Ніжинської КДЮСШ посіли призові місця в конкурсі "Brilliant open cup 2023" фото
16 грудня 2023 року у Києві відбувся чемпіонат "Kyiv Brilliant open cup 2023", повідомляє на своїй сторінці Facebook Кдюсш Ніжин.

"Вихованки Ніжинської КДЮСШ під керівництвом директора Галині Арвахі невпинно тренувалися, і це принесло їм заслужені нагороди та медалі на чемпіонаті. Юні спортсменки показали, що систематичні тренування та участь у змаганнях не лише розвивають їх особистість, а й підносять престиж та рівень спортивної програми у місті. З шести групових програм чотири зайняли перше місце, одна програма - друге місце, і одна - трете місце! У сольних програмах маємо повний комплект нагород!

Вітаємо з першим місцем Софію Ковальчук, Анастасію Данильченко, Поліну Лавреху, Анастасію Курило, Карину Нагорну, Вероніку Короткевич.

Друге місце вибороли Аліна Замула, Соломія Плигіна, Поліна Лавреха, Софія Ковальчук, Софія Вовкогон, Вікторія Сировець, Катерина Ковтун, Софія Зеленяк,.

Трете місце посіли Злата Манюк, Соломія Плигіна, Даніела Перепелиця, Аріна Жимань, Софія Нетецька.

Вітаємо юний дует Злату Манюк і Аліну Замулу з першим місцем! Вітаємо переможниць! Вітаємо тренерів!



Ціла команда тренерів працюють з нашими талановитими гімнастками. Це тренери Ніжинської КДЮСШ Власова Ганна, Бабаджанян Любов, та тренери ШГР «Позитивчик» Грішина Тетяна, Гурулі Анна, Булигіна Олена та головний тренер по художній гімнастиці Арвахі Галина. Команда тренерів, яка віддана своїй роботі, які щоденно іормують навички та техніку та розвивають таланти наших вихованок.

Дякуємо ЗСУ за наше життя", - йдеться у повідомленні.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: