Завантаження ...
banner
banner

Учора відбулася дуже трепетна і душевна зустріч із Нашим Захисником - Дарія Якубів

Учора відбулася дуже трепетна і душевна зустріч із Нашим Захисником - Дарія Якубів фото
"Вчора відбулася дуже трепетна і душевна зустріч із Нашим Захисником!", - йдеться у повідомленні на сторінці Дарії Якубів.

Оскільки Я отримала запит від Наших Воїнів, котрі в самих гарячих точках із першого дня війни боронять рідну Україну на зарядну станцію і старлінк, то звичайно шукала можливість його максимально в короткий термін закрити.
Зарядну станцію дякуючи чудовим Миколайчикам, купила.

І також колектив вчителів, учнів та батьків другої школи - гімназії зібрали кошти і купили старлінк, і також для іншого підрозділу антитепловізійні плащі.
Ця зустріч із Справжнім Героєм, молодим Воїнам вивернула всю душу навиворіт, довела до сліз Всіх присутніх, і розумію, що такі зустрічі вкрай потрібні у Всіх закладах освіти, організація, в робочих колективах.
Наші Захисники дуже розумні, сильні, мотивовані незламні.Справжні Герої!

Дуже змістовно, щиро, грамотно та послідовно розповів Наш Герой про війну і місце боротьби за Волю Свободу дітям і вчителям.
Стояв перед Нами молодий юнак із досить дорослими, свідомими світлими та патріотичними думками.Висловлючи Свої слова вдячності, Він сказав дітям, "Ми знаємо за Кого Ми помираємо, не шкодуючи віддаємо Свої життя і здоров'я, за Вас діти, щоб жили у вільній країні, щасливі, слухняні, добре навчалися і любили Свою Країну Україну!У Нас є мотивація, це Ви ДІТИ! А Ви майбутнє України!"
По закінченню подарував військові трофеї на згадку та зробили спільне фото біля дошки пам'яті та патріотичного куточка!



Спасибі Вам, Наші рідненькі Герої, Воїни, Захисники!
Спасибі Всім, хто цінує свободу, любить рідну Україну, і допомагає та підтримує Наших Славетним Героям!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: