Завантаження ...
banner
banner

Едуард Альохін розповів про реформу міліції та як впустили вбивцю інкасаторів ПриватБанку

Відео.
Полковник поліції Едуард Альохін нагадав, що в Україні на зміну міліції прийшла поліція і також розповів про резонансну справу пограбування інкасаторів


Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін нагадав, що з 7 листопада в Україні на зміну міліції прийшла поліція. 

Хоча вже затверджений штат поліції, нині правоохоронці перебувають на тимчасових посадах, оскільки мають пройти атестацію. Саме вона й дасть висновок про придатність кожного поліцейського до подальшої служби.

Як повідомив Едуард Альохін, 62 правоохоронці не потрапили до складу нової поліції (в тому числі й керівники різних рівнів) через висновки інспекції з особового складу та внутрішньої безпеки, які володіли негативною інформацією про цих працівників. На підставі зібраних матеріалів були зроблені висновки про неможливість їх знаходження в складі нової поліції.

Також 296 правоохоронців звільнені з органів внутрішніх справ з різних причин, вже змінено 30% керівників колишніх міськрайвідділів.
 
Всі інші, хто планують продовжити службу в штаті нової поліції, мають пройти через переатестацію.

По темі: Розшукується чоловік, який причетний до вбивства та пограбування інкасаторів ПриватБанку
 
Вже змінена структура поліції, нині в області утворено 6 кущових підрозділів (відділів поліції), які включають в себе декілька відділень поліції. Це Ніжинський, Прилуцький, Бахмацький, Менський, Новгород-Сіверський та Чернігівські відділи поліції. До складу кожного входять по кілька відділень поліції.

Також Едуард Алохін розповів деталі слідства щодо пограбування інкасаторів Приватбанку та назвав підозрюваного. Деталі цієї справи можна дізнатися у наступномі відео

mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: