Завантаження ...
banner
banner

Цього року податків на Чернігівщині до держбюджету сплачено більше, ніж торік

За січень-жовтень до загального фонду держбюджету від платників Чернігівщини надійшло 1 мільярд 683 мільйони гривень. До відповідного періоду минулого року надходження збільшилися на 25 відсотків або майже на 337 мільйонів гривень.

За січень-жовтень до загального фонду держбюджету від платників Чернігівщини надійшло 1 мільярд 683 мільйони гривень.  До відповідного періоду минулого року надходження збільшилися на 25 відсотків або майже на 337 мільйонів гривень.

Як повідомила начальник координаційно-моніторингового управління ГУ ДФС у Чернігівській області Олена Пустовойт, сплата податку на додану вартість збільшилася в 1,4 рази – до бюджету надійшло 523 мільйони гривень. З податку на прибуток надходження зросли в 1,3 рази і склали понад 205 мільйонів гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року збільшили сплату податку 1589 платників області - на 115,8 мільйона гривень.
 
Акцизного податку з вироблених в Україні товарів надійшло 3 мільйони 135 тисяч гривень.
Рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів сплачено майже 35  мільйонів гривень –  більше в 1,8 рази або на 15,3 мільйона гривень. 
 
Місцеві бюджети за десять місяців поповнилися на 1 мільярд 637 мільйонів гривень. Темп росту до відповідного періоду минулого року становить більше  119 відсотків –  надійшло на 263 мільйони гривень більше.
 
Бюджетні призначення, затверджені сесіями місцевих рад, по платежах, що контролюються органами державної фіскальної служби, виконані на 112 відсотків (+176,5 мільйона гривень). 
 
Єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачено 2 мільярди 805 мільйонів гривень, що на 12,8 відсотка або на 318,8 млн.грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. 
 
ГУ ДФС у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: