Завантаження ...
banner
banner

Псевдобанкір ошукав ніжинку на 92 тисячі гривень: подробиці

Псевдобанкір ошукав ніжинку на 92 тисячі гривень: подробиці фото

Псевдобанкір заволодів коштами жінки у сумі 92 тисячі гривень. Поліція застерігає громадян від шахраїв, що видають себе за працівників банківських установ.

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

5 січня до поліції звернулася 52-річна мешканка Ніжина, яка повідомила, що постраждала від шахрайських дій. Потерпілій зателефонував невідомий чоловік, представляючись працівником служби безпеки банку. Незнайомець повідомив, що з банківського рахунку жінки відбулося зняття коштів, тому аби відслідкувати рух грошей, необхідно продиктувати реквізити своєї банківської картки. Що потерпіла і зробила. Після чого виявила зникнення 92 тисяч гривень зі свого банківського рахунку.

Будучи ошуканою, жінка звернулася до поліції. За даним фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).
Поліція наполегливо рекомендує: не виконуйте вказівок незнайомих осіб, що пов’язані з переведенням коштів, у телефонних розмовах не надавайте жодних відомостей зі своєї картки. Якщо вам висувають умову, що для виконання певних дій потрібно назвати пін-код вашої картки або одноразовий пароль з SMS-повідомлення — негайно завершуйте розмову. Це шахрай!

Банківські працівники не мають права питати секретні дані ваших карток. Так вчиняють лише шахраї.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: