Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині попрощалися з трьома Воїнами ЗСУ

На Чернігівщині прощались із трьома загиблими Воїнами. Андрія Янченка поховали у Бахмацькій громаді, Станіслава Миленка - у Понорницькій, Сергія Рожка - у Ічнянській, - пише Час Чернігівський.

Старший сержант Андрій Янченко народився 24 січня 1979 року в селі Бахмач (Бахмацька громада). Закінчив місцеву школу №4, тривалий час працював охоронцем у Києві.

До лав ЗС України долучився у вересні цього року. Службу проходив у складі одного з підрозділів військової частини А4723 на посаді старшого стрільця-оператора механізованого відділення.

Старший сержант Андрій Янченко

Фото: Старший сержант Андрій Янченко

Загинув 5 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі малої батьківщини.

Прощання із Андрієм Янченком у Бахмацькій громаді Прощання із Андрієм Янченком у Бахмацькій громаді

Фото: Прощання із Андрієм Янченком

Молодший сержант Станіслав Миленко народився 15 січня 1996 року на Запоріжжі. Закінчив 9 класів школи у селі Світла Долина Запорізької області, після чого опанував професію столяра у Кам’янському училищі. Строкову військову службу проходив у Запоріжжі, далі навчався у Національній академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові.

Фото: Молодший сержант Станіслав Миленко

Із 2021 року продовжив проходити військову службу за контрактом і з перших днів повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Пройшов навчання на артилериста, після чого обороняв Чернігівщину. Далі вирушив боронити східні кордони держави у складі одного з підрозділів військової частини А4574 на посаді командира відділення-командира бойової машини.

Загинув 28 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його у селі Покошичі Понорницької громади, де проживають його дружина та син.


Солдат Сергій Рожок народився 10 квітня 1981 року в селі Велика Загорівка, Борзнянська громада. Отримав неповну середню освіту у місцевій загальноосвітній школі.


Фото: Сергій Рожок

Після початку повномасштабної війни долучився до лав Захисників України. Боронив Незалежність Батьківщини на посаді гранатометника механізованого відділення одного з підрозділів військової частини А4007.

Загинув 28 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі села Максимівка Ічнянської громади.

Прощання із Сергієм Рожком у Ічнянській громаді Прощання із Сергієм Рожком у Ічнянській громаді

Фото: Прощання із Сергієм Рожком

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: