Завантаження ...
banner
banner

Як у Ніжині називали дітей: найпопулярніші імена в 2023

Як у Ніжині називали дітей: найпопулярніші імена в 2023 фото

При виборі імені для дитини кожна родина керується власними вподобаннями, проте об’єднуючим для всіх є факт обов’язкової реєстрації новонародженого в органах державної реєстрації актів цивільного стану.

Рік, що минув, «вписав» у свідоцтва про народження нових маленьких мешканців Ніжинщини різноманітні імена. Так, найпопулярнішими для хлопчиків стали: Богдан, Матвій, Тимофій, Тимур, Михайло та Артем, а для дівчаток - Вікторія, Софія, Марія, Єва та Олександра.

Про це MYNIZHYN.com повідомили у Східному міжрегіональному  
управління Міністерства юстиції.

Збагатилися родинні скарбнички й на рідковживані імена: Гордій, Олівер, Світлозар, Феодосій, Орест, Емілій, Ліка, Дуня, Віолетта, Зоріна, Ясміна, Рената, Аделіна, а також Стефанія.
До речі, загалом на Чернігівщині минулоріч одними з найпоширеніших були: Андрій, Олександр, Кирило, Владислав, Максим, Марк, Данило, Анна, Єлизавета, Анастасія, Соломія та Вероніка.

Серед незвичних імен в області: дівчатка – Фріда, Каміла, Тіна, Ада, Софія-Емілія, Ксенія-Афіна, Анетта, Хлоя, Меліса, Каталея, Аврелія, Еліс, Златолін, Версавія, Каталіна, Агнесса, Солмаз, Еллі, Фрея, та хлопчики: Авдій, Генріх, Зорян, Лаврін, Арагорн, Кевін, Пламен, Макс, Луїджі, Мар’ян, Лук’ян, Олівер, Лаврентій, Рагнар, Левко, Нестор та Сурен.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: