Завантаження ...
banner
banner

Війна і романтика: історія пари з Чернігова (Відео)

Війна і романтика: історія пари з Чернігова (Відео) фото

Із початком повномасштабного вторгнення багатьом людями довелось пристосовуватися до нових реалій, однак це не привід ставити життя на паузу.
Будувати стосунки та створювати нові сім'ї під час війни — складно, але реально.


Знайомтеся - родина Льодових, їхня історія кохання почалась п’ять років тому, зараз вони разом служать у 105-му прикордонному загоні.
Максим обіймає посаду зв’язківця, а Вероніка – медикиня.

Пише cheline.com.ua

«Познайомились ми за місцем мого проходження служби, тоді я ще був на строковій службі й вона до нас приходила у військове містечко пограти у волейбол, ми всі збиралися, грали, там і познайомились», — Максим Льодовий – прикордонник.

«Потім у нас була вечірка і там ми вже ближче познайомилися, але ми тоді ще не зустрічалися. Зустрічатися ми почали, коли в мене померла бабуся. Він мене дуже сильно підтримував і в той момент у нас якось зав’язались стосунки», — Вероніка Льодова – прикордонниця.

Сім’я Льодових – приклад того, як можна поєднувати військову службу з подружнім життям, однак які в цьому є переваги та недоліки

«Поєднувати службу і сім’ю дуже важко, ми намагаємося, коли приходимо зі служби, не думати взагалі про роботу, щоб нас ніхто не турбував. Плюс у тому, що я знаю, де він, що з ним, я можу в будь-який момент до нього прийти і подивитись, чи все в нього гаразд. І в той же момент ми разом служимо, в цьому і є великий мінус, тому що я знаю, що в нас тут відбувається, є моменти, що його відправляють кудись, я, звісно, переймаюсь та переживаю, це складно. Просто очікування – це страшніше, я завжди кажу «Відправте мене краще в якусь гарячу точку, ніж його», тому що мені так буде легше, але розумію, коли я буду вдома, а він кудись поїде, то йому так буде легше», — Вероніка Льодова – прикордонниця.

«Вона, буває, виїжджає на кордон по поранених, так само я можу виїхати з групою, так само на кордон, де російська ділянка, там завжди обстріли, тому одне за одного переживаємо, звісно. Завжди на роботі, кожен день, як таких вихідних немає, бо війна в країні. Зараз тільки служба, бачимося більше на роботі, ніж вдома, на сім’ю часу мало. Плюс у тому, що якщо попали в один наряд, то вдома вдвох відпочиваємо ще добу самі», — Максим Льодовий – прикордонник.

Попри щільний графік на службі, Максим і Вероніка знаходять час для своїх захоплень.

«Інколи можемо пограти в приставку, але це дуже швидко закінчується, я починаю нервувати, що я програю, і все. Можемо проїхатися в торговий центр погуляти. Дуже мало розваг, бо приходимо пізно, йдемо на роботу рано», — Вероніка Льодова – прикордонниця.

«Відпочивати вдома. Що ще робити?! Краще відпочивати. Телевізор подивитись, або в приставку пограти вдвох, або просто лежати відпочивати», — Максим Льодовий – прикордонник.

Війна змінила життя кожного українця, однак для справжнього кохання вона не стала перешкодою. Максим і Вероніка одружилися 4 листопада 2023 року. Бажання людей створювати родини в такий тяжкий час є головним показником віри в майбутнє.



Журналіст: Іра Пономаренко
Оператор: Сергій Бутько

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: