Завантаження ...
banner
banner

Відкриття виставки "Повір у себе – і в тебе повірять інші"

Сьогодні, 3 грудня 2014 року відбулося відкриття ХІV міського фестивалю художньої творчості дітей та молоді з особливими потребами "Повір у себе – і в тебе повірять інші!", який традиційно проводиться в Міжнародний день інвалідів.

Сьогодні, 3 грудня 2014 року відбулося відкриття ХІV міського фестивалю художньої творчості дітей та молоді  з особливими потребами "Повір у себе – і в тебе повірять інші!", який традиційно проводиться в Міжнародний день інвалідів. У відкритті  фестивалю взяли участь заступник міського голови Алєксєєнко І.В., який і відкрив виставку, начальник управління культури і туризму Примаченко В.С., начальник управління освіти Крапив’янський С.М.

Метою проведення даного заходу са словами організаторів є виявлення та підтримка творчообдарованих дітей та молоді з особливими потребами, сприяння  подальшому розвитку їхніх  здібностей.
 
На виставці художніх робіт представлено більше 130 робіт, які виготовлені 58 учасниками.
 
Серед експонатів представлені роботи учнів загальноосвітніх закладів та  Гімназій міста № 2, 3, 4, 5, 7, 9, 12, 13, 15, 17, міського та обласного ліцеїв, Станції юних техніків, Будинку дітей та юнацтва, Ніжинського училища культури ім. Марії Заньковецької, вихованці Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та підопічні Ніжинського дитячого будинку-інтернату; члени міської організації УТОГ та інші.
 
Організаторами фестивалю є колектив Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 
Виставка триватиме з 3 грудня 2014 року по 15 січня 2015 року.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: