Завантаження ...
banner
banner

За добу на Ніжинщині сталося три пожежі

За добу на Ніжинщині сталося три пожежі фото

У період з 14 по 15 січня на території Ніжинщини сталося три займання: два - у господарчих будівлях. Ще один випадок - пожежа автомобіля.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

У Володьковій Дівиці Ніжинського району (Носівська ТГ) по вул. Берегова, 35 о 10 год. 25 хв. 14 січня сталася пожежа господарчої будівлі (5х15 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 8 кв.м, пошкоджено стіни на площі 10 кв.м та майно. Причина та збитки встановлюються.  

У Липівому Розі Ніжинського району (Вертіївська ТГ) по вул. Центральна, 64 о 23 год. 28 хв. 14 січня сталася пожежа господарчої будівлі (5х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, стіни на площі 9 кв.м, пошкоджено стіни на площі 41 кв.м. Причина та збитки встановлюються.

У Бахмачі Ніжинського району (Бахмацька ТГ) по вул. Соборності о 07 год. 23 хв. 14 січня сталася пожежа автомобіля «Volkswagen Golf». Вогнем пошкоджено двигун, паливну систему автомобіля та лакофарбове покриття на площі 1 кв.м. Причина та збитки встановлюються.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: