Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській школі №15 відбулися змагання з волейболу (Фото)

У Ніжинській школі №15 відбулися змагання з волейболу (Фото) фото
У Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 закінчились відбіркові спортивні змагання з волейболу в рамках реалізації проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з метою виявлення найсильніших учасників та формування команди закладу освіти для участі у міських змаганнях з волейболу.

Про це повідомляє Комунальний заклад МЦ "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ" м. Ніжин.

Сьогодні у школі проводились змагання з волейболу серед учнів збірної команди переможців та вчителів школи у співпраці з Міським центром фізичного здоров'я "Спорт для всіх". На заході були присутні гості - директор Міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх" Сергій Півень і головний фахівець зі спорту в Центрі - Ірина Карпюк, а також адміністрація школи, учні та вчителі. Учасники змагань очікували на цікаву та колоритну гру. З привітальним словом до присутніх звернулись Сергій Півень і директор школи Тетяна Павлюченко.

За результатами спортивних змагань з волейболу переможцями стала команда вчителів закладу освіти. Друге місце посіла збірна команда учнів. Сергій Півень нагородив учителів і учнів кубком, медалями та грамотами.
Дякуємо директору Міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх" Сергію Півню за співпрацю.

Спортивні змагання в черговий раз довели, що спорт – це здоров’я, краса та успіх. Це можливість вдосконалити фізичну підготовку, проявити лідерство, знайти нових друзів. Маємо міцну надію, що збірна команда учнів школи з волейболу успішно виступить на міських змаганнях! Бажаємо наснаги, наполегливості та перемоги!

Щиро дякуємо нашим воїнам, захисникам за їх героїзм, стійкість і відданість, за можливість працювати, навчатися, мріяти, займатися фізичною культурою та спортом! Слава Україні! Героям Слава!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: