Завантаження ...
banner
banner

Робив "закладки": у Ніжині поліцейські затримали підозрюваного у наркоторгівлі

Робив "закладки": у Ніжині поліцейські затримали підозрюваного у наркоторгівлі фото
У Ніжині поліцейські повідомили про підозру наркоторговцю, котрий збував психотропні речовини шляхом «закладок».

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Ніжинського райуправління поліції затримали 22-річного місцевого мешканця, який підозрюється у розповсюдженні психотропних речовин шляхом «закладок» по Ніжину.

У ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що ніжинець займався збутом заборонених речовин. Він замовляв пакунки з психотропною речовиною в Інтернеті, а в подальшому здійснював порційне фасування «товару» та продавав його клієнтам шляхом «закладок». В ході проведення слідчих дій поліцейські вилучили поліетиленовий пакет з кристалоподібною речовиною, що схожа на солі «Альфа-PVP». Вилучене було направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. 19 січня ніжинські поліцейські під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Триває досудове розслідування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: