Завантаження ...
banner
banner

Ніжин втратив Воїна - Богдана Паскевича

Ніжин втратив Воїна - Богдана Паскевича фото
Знову жахлива непоправна втрата. На фронті загинув молодий, зовсім юний, але мужній Воїн - Паскевич Богдан, 2003 року народження.

Про це повідомляє Собор Всіх Святих у Ніжині.

Богдан боронив суверенітет України у лавах Національної гвардії! Загинув під Лиманом! 7 січня, йому виповнилося лише 21 рік, і залишиться назавжди…. Прощання з Богданом відбудеться завтра, 25 січня.

Закликаємо громаду провести Героя достойно! Він віддав за нас найдорожче… Найщиріші співчуття батькам, рідним, друзям та побратимам. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна тобі пам'ять і шана, наш дорогий Герою Бодя Паскевич. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Навчався в місцевій школі №10, займався футболом, любив рибалку й активний відпочинок. Вважав, що власне життя залежить тільки від нього, тому й почав працювати з 16 років у вільний від навчання час. У листопаді 2021 вступив на строкову службу до національної гвардії України. Широкомасштабне вторгнення його застало в Києві, де він зі своїми побратимами несли службу на блокпостах. Влітку 2022 підписав контракт з нац.гвардією (1-ша Президентська бригада оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка «Буревій»). Восени 2022 воював на Бахмутському напрямку, де отримав поранення, потім реабілітація, військова підготовка в Великій Британії. З вересня 2023 боронив Україну на Сватівському напрямку, де 20 січня 2024 зустрів свій останній бій.

Вже ніколи мама не обійме свого сина, вже ніколи не почують друзі в телефоні « привіт, коли гра???», вже ніколи ….

Вічна памʼять та слава Герою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: