Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині працівниця пошти привласнила майже 20 тисяч гривень: подробиці

На Чернігівщині працівниця пошти привласнила майже 20 тисяч гривень: подробиці фото
Працюючи у поштовому відділенні, жінка привласнила гроші п’ятнадцяти пенсіонерів, сплачені за комунальні послуги. Відтак справні платники опинилися в боржниках, а зловмисниці загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Днями до поліції почали надходити заяви від мешканців однієї з громад Прилуцького району. Потерпілі скаржилися поліцейським, що раптом потрапили до списку боржників зі сплати за комунальні послуги. Вони запевняли, що всі рахунки сплачували вчасно у поштовому відділенні. На підтвердження своїх слів потерпілі демонстрували оплачені квитанції та чеки.

Поліцейські розпочали досудове розслідування та з’ясували, що 31-річна працівниця пошти не вносила отримані від громадян кошти на рахунки потерпілих. Натомість вона привласнила ці гроші, загалом у сумі майже 20 тисяч гривень. В такий спосіб зловмисниця, користуючись своїм службовим становищем, ошукала 15 пенсіонерів.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури повідомив фігурантці про підозру за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах). За такі дії передбачено покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: