Завантаження ...
banner
banner

Загинув захисник з Ніжинщини - Дмитро Кагадій

Загинув захисник з Ніжинщини - Дмитро Кагадій фото
24 січня 2024 року в бою з ненависним агресором, захищаючи свободу та незалежність нашої держави, поблизу населеного пункту Васюківка Бахмутського району Донецької області загинув старший бойовий медик 3 піхотної роти однієї з військових частин Дмитро Кагадій.

Про це повідомляє Прес-служба Борзнянської територіальної громади.

Дмитро Петрович народився 12 березня 1989 року в Борзні. Навчався у початковій школі № 5. Після закінчення 9 класів Борзнянської загальноосвітньої школи імені Христини Алчевської став студентом Борзнянського сільськогосподарського технікуму. Отримав диплом молодшого спеціаліста зі спеціальності «Бухгалтерський облік». Згодом здобув вищу освіту в Сумському національному аграрному університеті. Дмитро жив і працював на різних роботах у Києві. Одружений, має малолітнього сина. Чесність та порядність, відданість чоловічому слову дозволяли Дмитру Кагадію знаходити спільну мову з багатьма людьми, такими ж як він патріотами. Бойові побратими могли покластися на нього у скрутну хвилину, адже наш земляк ніколи не ховався за чужі спини.


Фото: Дмитро Кагадій

Вічна пам’ять мужньому воїну, який віддав життя за кожного з нас, вічна слава подвигу українських воїнів, які боронять нашу землю від агресора. Хай завжди живе ім’я Дмитра Кагадія в серцях рідних, близьких, знайомих, усіх жителів громади.

Герої не вмирають!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: