Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині згоріла художня майстерня (Фото)

На Чернігівщині згоріла художня майстерня (Фото) фото
Уночі 7 лютого у Мені, що на Чернігівщині, сталася трагедія: по вулиці Робітнича, 3 у приміщенні художньої майстерні сталася пожежа.

Про це повідомляє Менська міська рада.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС в Чернігівській області, пожежа виникла в дерев’яній будівлі, що експлуатується, площею 10Х20 метрів. Вогнем знищена покрівля та перекриття на площі 70 квадратних метрів. Пошкоджено стіни на площі 100 квадратних метрів. Власник, причини, збитки та сума врятованих цінностей встановлюється.

Начальник 10 Державної пожежно-рятувальної частини Олег Омельяненко повідомив, що пожежу гасили рятувальники 10 ДПРЧ орієнтовно з 2 години ночі до 6 години ранку. До гасіння залучали також МПК Дягова, МПК Макошине та техніку з Корюківки.

Начальник ВП 1 (м.Мена) Корюквського РВП Валерій ГАЛЬОНКО повідомив, що людських жертв внаслідок пожежі немає. Проводиться розслідування, в ході якого буде встановлена остаточна причина виникнення пожежі.
Будівля художньої майстерні досить стара і колоритна, вирізнялася з-поміж інших менських будинків своїм дерев’яним оздобленням. Пам’ятником архітектури не була, повідомив Віталій Крутий, директор Менського краєзнавчого музею, а нині військовослужбовець ЗСУ.


Як повідомляв MYNIZHYN, у Чернігові у квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Пухова, 152 близько 6 ранку 2 лютого сталася пожежа. Також у селі Липів Ріг Ніжинського району (Вертіївська ТГ) по вул. Центральній, 171  о 01 год. 18 хв. 31 січня сталася пожежа житлового будинку (5х8 м, стіни деревʼяні, покрівля шиферна).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: