Завантаження ...
banner
banner

Ніжин попрощався з Воїном - Владиславом Очковським

Ніжин попрощався з Воїном - Владиславом Очковським фото
Провести його в останню путь Владислава прийшли земляки, бойові побратими, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

Втрати найкращих українських синів назавжди закарбовуються в пам’яті та стають дуже гіркими спогадами про війну. Світла пам’ять про справжнього патріота, українського воїна, який віддав своє життя, захищаючи нас і мирне українське небо, назавжди залишиться і збережеться в серцях тих, хто знав, любив і поважав Владислава.

Очковський Владислав народився 25 травня 1997 року у Хвилівці. Навчався у Ніжинській гімназії №17. Був душею компанії для своїх друзів, які його поважали та любили. Здобув освіту в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту. У 2018 році пішов служити у 95-ту окрему десантно-штурмову бригаду (м. Житомир). Був учасником АТО. Після закінчення контракту працював у аеропорту Жуляни. З першого дня повномасштабного вторгнення став на захист рідної країни і гідно прийняв смерть у бою з ворогом. У Владислава залишилась мама, сестра та кохана дівчина.

Поховали Воїна у Хвилівці. Вічна пам’ять і слава Герою!


Як повідомляв MYNIZHYN, загинув молодий Воїн з Ніжинщини Дмитро Проха. Загинув за нашу землю, за наше існування, за нас. Його життя обірвалося 30 січня, на Донеччині.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: