Завантаження ...
banner
banner

Війна і романтика: історія кохання Анатолія та Вікторії

Війна і романтика: історія кохання Анатолія та Вікторії фото
Навіть у страшні часи війни є місце для романтики та любові.

Військова частина м.Ніжин розповідає про історію любові між Анатолієм та Вікторією.

З 2016 по 2021 роки Анатолій проходив службу в Державній службі України з надзвичайних ситуацій, у 2021 році підписав контракт та вступив до лав Збройних Сил України. Анатолій та Вікторія познайомились 13 березня 2022 року. Він отримав поранення при виконанні бойового завдання, вона – медична сестра КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького».


Фото: Анатолій та Вікторія

«Ми тоді довозили БК нашим, коли по нам відпрацювала артилерія, машина перевернулась, і ящики, кожен по 98 кілограм, посипались на нас, – пригадує Анатолій, – я на такому адреналіні був, що й не встиг зрозуміти, що трапилось, вибралися швидко, нічого не боліло. А потім, коли доїхали до своїх, зрозумів, що болить усе. Уже в лікарні виявилось, що в мене черепно-мозкова травма, 5 зламаних ребр та тріщина у хребті».

За збігом обставин Вікторію, яка на той момент працювала в інфекційному відділенні, перевели в неврологічне, куди за тиждень до цього потрапив військовослужбовець.
«Я закохався не одразу, тоді якось не до цього було, хвилювався за побратимів, за рідних, думав, що буде далі. Вона мені крапельниці ставила, уколи, слово за слово, і почали спілкуватись. Потім, коли виписався, то переписувались, іноді забігав увечері, приносив каву, а вона мене домашньою їжею підгодовувала, – сміється Анатолій. – Воно все вийшло саме собою, ми й самі не помітили. Я навіть не знаю, хто кого вибрав: чи я її, чи вона мене. Але я дуже швидко зрозумів, що моє. Не можу пояснити, просто відчув і все. Вирішив зробити пропозицію, придумав цілий квест. Попросив сестру, щоб вона її виманила ненадовго, а сам приготував вечерю, розкидав будинком підказки, за якими вона мала знайти подарунок, ну, а коли знайшла обручку, то й зробив пропозицію. На моє щастя, вона погодилась».


Фото: Анатолій та Вікторія

Через 7 місяців після початку стосунків, 24 жовтня 2022 року, пара одружилась. «Ми подали заяву і одружились одним днем. Усе пройшло у сімейному колі. Мої колишні колеги з ДСНС, як дізнались, що одружуюсь, то прийшли привітати, а я й не знав, отакий сюрприз мені влаштували. Віка так і працює медичною сестрою та чекає мене з виїзду. Дуже нею пишаюсь. Ми розуміємо один одного з півслова, у мене ще ніколи такого не було. Щасливий, що все так склалось».

Фото: Військова частина м.Ніжин

Вас може зацікавити: Весілля за 70: на Чернігівщині порбалися "молодята" та У серці має панувати любов: інтерв’ю з акторами Ніжинського Драмтеатру Людмилою Савич та Андрієм Буняєвим
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: