Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині поліція вилучила 5000 пачок контрафактних цигарок

Поліція Чернігівського району вилучила з незаконного обігу 5000 пачок контрафактних цигарок.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Дільничні офіцери Чернігівського райуправління поліції спільно з патрульними поліцейськими та прикордонниками викрили чернігівця, який перевозив 5 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку загальною вартістю понад 250 тисяч гривень.


Фото: Вилучення цигарок


Фото : Вилучені цигарки

Поліцейські виявили в салоні вантажного транспортного засобу коробки, які були заповнені упаковками з цигарками. З незаконного обігу вилучено близько 5000 тисяч пачок невідомого походження. Поліцейські склали на чернігівця адміністративний протокол за статтею 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка), що тягне за собою накладення штрафу від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких алкогольних напоїв або тютюнових виробів.

Як повідомляв MYNIZHYN, менш ніж за добу оперативники Ніжинського районного управління поліції встановили та затримали двох місцевих мешканців, причетних до крадіжки колекційних монет з помешкання у Ніжині. Викрадені цінності вилучено.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: