Завантаження ...
banner
banner

Юна ніжинка Софія Банзерук здобула перемогу у трьох міжнародних фестивалях-конкурсах

Юна ніжинка Софія Банзерук здобула перемогу у трьох міжнародних фестивалях-конкурсах фото

Юна ніжинка Софія Банзерук, учениця 7 класу Ніжинської хореографічної школи стала Лауреатом І ступеня у трьох міжнародних фестивалях-конкурсах у номінації «Інструментальний жанр. Фортепіано» /викладач Тетяна Дяконенко.

Про це повідомляють на сторінці Facebook Ніжинська хореографічна школа.

"Софія – юна, успішна, талановита… Інтелектуалка (переможець конкурсів і олімпіад з української мови) та естетка (танцівниця, піаністка). Інтелект допомагає в музиці… Музика розвиває інтелект… З грандіозною перемогою! Нехай твою душу переповнюють світлі емоції, нехай цю радість з тобою розділять твої рідні, близькі та друзі, нехай це буде далеко не остання перемога, хай життя подарує тобі ще багато можливостей проявити себе. Головне — віра в сили і підтримка!", - йдеться у повідомленні.


Фото: Софія Банзерук

Софія отримала перемоги у таких міжнародних фестивалях-конкурсах:

  • Двотуровий Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурсь мистецтв «Зимова феєрія талантів» (м. Одеса, 20-21.01.2024)
  • IІ Благодійний Міжнародний двотуровий дистанційний фортепіанний фестиваль-конкурс "GRAND PIANO!" (м. Гамбург, Німеччина, 24-28.01.2024)
  • Міжнародний благодійний дистанційний двотуровий конкурс мистецтв «BALTIC FEST 2024» (04-08.02.2024)


Бажаємо нових конкурсів, нових перемог і нескінченного натхнення!

Як повідомляв MYNIZHYN, «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців». У рамках XIV Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я - журналіст!» учениця 1-Б класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15 Сабіна Москаленко представляє інтерв'ю з членами ГО "Ніжинські вогники Перемоги" Ольгою Лисивець та Олександром Черненком.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: