Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській лікарні нове обладнання: подробиці

У хірургічному відділення №2 Ніжинської міської лікарні – нове медичне обладнання. Мова йде про сучасний операційний стіл, УЗД апарат експертного класу та новий і сучасний електрокоагулятор.

Про це журналісти MYNIZHYN. com поговорили із завідуючим хірургічним відділенням №2 Ніжинської міської лікарні Володимиром Морозом.

Цей сучасний операційний стіл та електрокоагулятор розміщено в самій операційній, апарат УЗД - в окремому кабінеті хірургічного відділення.

«УЗД - для пацієнтів стаціонару з хірургічною патологією, яку ми можемо тепер до обстежити прямо у відділені – розповідає Володимир Мороз – ми вже почали робити оперативне втручання під УЗД контролем, приміром – дренування абсцесу черевної порожнини».

Також медики зазначають, що цосить зручно для хворих, які потрапивши зі скаргами з хірургічною патологією можуть прямо у відділені зробити УЗД діагностику черевної порожнини, нирок та щитоподібної залози.   

Поставила обладнання Ніжинській лікарні компанія Cargill, за сприяння завідуючого відділення та за підтримки керівництва лікарні.

Обладнання від благодійників надійшло в грудні 2023 року. І медики зазначають, що це усучаснення деяких маніпуляцій у медичній практиці, яке допомагає діагностувати патологію, яка досить важлива у хірургії.

Довідково для наших читачів: Хірургічне відділення №2 знаходиться на базі колишньої території Ніжинської рай лікарні.

Як повідомляв MYNIZHYN, Ніжинська лікарня отримала нове обладнання  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: