Завантаження ...
banner
banner

Працівники поліції затримали двадцятидвохрічного жителя Ніжина з наркотиками

Днями інспектори Ніжинського відділу поліції під час обходу обслуговуємої території виявили та вилучили у місцевого жителя пакет з подрібненою речовиною рослинного походження зовні схожою на рослини конопель


Днями інспектори Ніжинського відділу поліції під час обходу обслуговуємої території виявили та вилучили у місцевого жителя пакет з подрібненою речовиною рослинного походження зовні схожою на рослини конопель та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів шляхом паління.
 
Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події встановили, що затриманий є 22-річним мешканцем міста Ніжина. Останній пояснив, що наркотичний засіб зберігав для власних потреб без мети збуту. На даний час вилучене направлено на експертне дослідження, за висновками фахівців якого і прийматиметься рішення щодо відповідальності чоловіка. Відносно молодика  відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
 
Згідно чинного законодавства, чоловікові за незаконне зберігання наркотиків загрожує до 3 років позбавлення волі. 
 
Старший інспектор Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області
Тетяна Дахно
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: