Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині сталась смертельна ДТП: подробиці

На Чернігівщині сталась смертельна ДТП: подробиці фото
25 лютого близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі в Козелецькій громаді Чернігівського району.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля "AUDI", рухаючись по автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в напрямку міста Києва, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з автомобілем "OPEL", який їхав попереду. В результаті автопригоди 15-річна пасажирка "OPEL" загинула на місці, а ще одна пасажирка з травмами доставлена до лікарні.


Фото: З місця ДТП. Джерело: Поліція Чернігівської області


Фото: З місця ДТП. Джерело: Поліція Чернігівської області

Водія "AUDI" поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Досудове розслідування триває.

Також поліцейські розшукують свідків та очевидців ДТП. Якщо вам що-небудь відомо про обставини події, прохання телефонувати за номерами (0462)619-838 або (063)454-77-43.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Чернігові по вул. Мазепи, неподалік залізничного вокзалу 23 лютого трапилася дорожньо-транспортна пригода.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: