Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині мисливець підстрелив товариша

На Чернігівщині мисливець підстрелив товариша фото

Поліцейські розслідують кримінальні провадження за фактами незаконного полювання групою осіб, в ході якого зазнав вогнепального поранення 41-річний єгер мисливських угідь. Фігуранту злочину вже повідомлено про підозру. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Нагадаємо, ввечері 24 січня до поліції надійшла інформація про те, що на території мисливських угідь у Чернігівському районі мешканець Чернігова зазнав вогнепального поранення. Слідство встановило, що під час незаконного полювання мисливець здійснив випадковий постріл з рушниці в бік потерпілого та влучив у нього. Зброю було вилучено та направлено на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Чернігівщині: водій в’їхав у бетонні блоки на колишньому блокпосту

Нині поліція розслідує кримінальні провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та за частиною 2 статті 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання, вчинене групою осіб). За тяжчою зі статей зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Поліція наголошує: наразі діє заборона полювання, яка буде чинною до завершення воєнного стану. За незаконне полювання передбачена як адміністративна, так кримінальна відповідальність. Поліцейські жорстко реагуватимуть на випадки незаконного полювання і браконьєрства та притягатимуть причетних до відповідальності.

Раніше ми писали: Укріплення кордону та ситуація на українсько-білоруській ділянці (Відео)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: