Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському районі під час пожежі загинув власник будинку

30 листопада у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Галиця. За викликом на місце події прибули місцеві пожежні команди з смт. Лосинівка та с. Галиця.

30 листопада о 15:15 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Галиця. За викликом на місце події прибули місцеві пожежні команди з смт. Лосинівка та с. Галиця.

Вогнеборці одразу приступили до гасіння та о 15:45 локалізували, а о 16:35 ліквідували пожежу. У гасінні було задіяно 2 автоцистерни та 5 чоловік особового складу. Під час проведення розвідки, в одній з кімнат, рятувальники виявили тіло 44-річного домовласника без ознак життя. На жаль, допомогти йому було вже запізно.
 
Вогнем пошкоджено майно всередині помешкання та знищено перекриття на площі 4 кв.м. Ймовірною причиною загорання послужила відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем та дерев’яним перекриттям будівель.
 
Підрозділи ДСНС України на гасіння пожежі не залучалися.
 
Рятувальники звертаються до гостей та мешканців Чернігівщини з проханням подбати про справність приладів опалення. Щоб уникнути лиха та не залишитися в умовах холодів без даху над головою, необхідно уникати перегрівання печей, слідкувати, аби в димарях не з’являлися тріщини. Не використовуйте дрова, довжина яких перевищує розмір топкового отвору та не розпалюйте печі легкозаймистими рідинами.

cn.mns.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: