Завантаження ...
banner
banner

Все що відомо про пограбування ювелірного магазину "Златко"

Вчора, 2 грудня близько 17:00 було скоєно пограбування магазину "Златко", який знаходиться на Московській навпроти центрального ринку Ніжина.


Оновлено 4.12 о 9:35
За повідомленням сайту "Главред" у ході пограбування ювелірного магазину "Златко" було викрадено 3,5 кг золота. Загальна вартість більше  3 млн гривень. Детальніше



Оновлено 3. 12 о 16:17

Сьогодні, 3 грудня, в урочищі Ветхе було знайдено спалений автомобіль "Mercedes" на якому зникли грабіжники, які пограбували ювелірний магазин "Златко". Детальніше


Вчора, 2 грудня близько 17:00 було скоєно пограбування магазину "Златко", який знаходиться на Московській навпроти центрального ринку Ніжина.Відомо, що під час пограбування злочинцями було використано зброю, проте з працівників магазину ніхто поранень не отримав. За інформацією з джерел грабіжників було двоє, ними було викрадено велику кількість прикрас. Сума збитків поки що не повідомляється. 

Працівники Ніжинського відділу поліції на місці злочину з'явилися через декілька хвилин після виклику, але грабіжників не було затримано. Також на місце події була викликана "швидка".
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: