Завантаження ...
banner
banner

Хлопчик 4550 грамів: у Ніжині за минулий тиждень народилося 16 немовлят

Хлопчик 4550 грамів: у Ніжині за минулий тиждень народилося 16 немовлят фото

Найбільша радість тримати свого малюка після дев'яти місяців очікування. І це пощастило 16 мамам, які народили своїх маленьких зірочок у нашому пологовому будинку, — пише на своїй сторінці Facebook КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Минулого тижня (з 19 по 26 березня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 16 немовлят — вісім хлопчиків та вісім дівчаток.

Богатир тижня – хлопчик з Ніжинського району який важить 4550 грамів, у його мами це другі пологи. Найменша вага (1610 грамів) теж у хлопчика з Ніжинського району, він шоста дитина у родині.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Козелеччини, Прилуччини та міст Пирятин (Полтавська область), Бахмач, Борзна. Перші пологи були у п’яті жінок, треті – у трьох, четверті – в одній, п’яті - в одній та ще в одній - шості. У всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Бажаємо вам міцного здоров'я та процвітання, мирного неба та любові! Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!.

З 19 по 26 березня у нашому пологовому будинку було зроблено п'ять кесаревих розтинів та 12 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжинському пологовому будинку в рамках проєкту "Будівництво дахової сонячної електростанції" планують встановити сонячну електростанцію за 4 328 210 гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: